Evenementen in winkelgebieden


Een fashion event, een themamarkt, een promotiecampagne of een volledig ingerichte kinderboulevard. De organisatie van een evenement in uw winkelgebied kan u veel opleveren. Voor de organisatie kunt u ongeacht het soort evenement een beroep doen op Colour My Event. U bent dan verzekerd van een creatieve en professionele partner die elk evenement tot een succes maakt.

Doelstellingen en wensen
Colour My Event neemt de organisatie van begin tot eind voor u uit handen. Van de ontwikkeling van het concept, de gehele coördinatie tot en met de uitvoering en evaluatie. Om te komen tot een passend concept kijkt Colour My Event eerst samen met u nauwkeurig naar de doelstellingen van uw winkelgebied. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de wensen van individuele winkeliers in het gebied.

Passende promotiecampagnes
Ook voor een promotiecampagne bent u bij Colour My Event aan het juiste adres. Een absolute must om de naamsbekendheid van uw winkelgebied te vergroten. Maar welke middelen kunt u het beste inzetten? En hoe bereikt u de juiste doelgroep? Colour My Event helpt u graag bij het bedenken en uitvoeren van een passend promotieplan.

Voordelen

Wat de samenwerking met Colour My Event u oplevert?

  • Een aangename winkelervaring voor uw klanten
  • Nieuwe bezoekers in uw winkelgebied
  • Bezoekers die langer blijven
  • Bezoekers die willen terugkomen
  • Return on Investment voor u als winkelier

Lees meer over de werkwijze van Colour My Event.